Ook dit jaar is er weer een Zwemtocht van Stavenisse naar Sint-Annaland. Het sponsorgeld zal dit jaar gaan naar zorgboerderij EQuiMio. Aanmelden als zwemmer, vrijwilliger of sponsor is nog mogelijk.

Alle benodigde vergunningen zijn inmiddels rond. Op zaterdag 17 augustus zal de zwemtocht voor het 3de jaar op rij gehouden worden. Dit jaar zal het opgehaalde geld gaan naar zorgboerderij EQuiMio. In de voorgaande jaren werd het geld geschonken aan de Hervormde Kerk en het Watersnoodhuis.

Zorgboerderij EQuiMio biedt therapie, coaching en begeleiding met paarden. Hiermee worden mensen geholpen met een licht verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische problemen. De zorgboerderij bevindt zich aan de Annavosdijk net buiten Stavenisse.

De zwemtocht zal starten om 13:30 op het Veer in Stavenisse. Na een briefing en een warming-up zal de zwemtocht van start gaan. Rond 14:00 zullen de eerste zwemmers vertrekken richting Sint-Annaland. De zwemmers kunnen kiezen uit verschillende afstanden van 1 tot 7,8 kilometer. De langste route zal eindigen op het strandje Sint-Annaland.

visualisatie: stavenisse.info

Aanmelden en meer informatie vind u hier: http://www.nauticalsafetytholen.com

Categorie├źn: Nieuws